- - -
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αντιεκρηκτικά Φωτιστικά Emergency - ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ελληνικά English
 
Αντιεκρηκτικό Φωτιστικό Ασφαλείας Ex-Lite
 
12191011001
Αντιεκρηκτικός Εξοπλισμός - Φωτιστικό Ασφαλείας


Η σειρά Ex-Lite αντιεκρηκτικού εξοπλισμού για φωτιστικά ασφαλείας είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις ATEX Directive 94/9/EC & EN 60598, Section 2.22. Το φωτιστικά ασφαλείας EXIT είναι κατάλληλα για την σήμανση οδών διαφυγής και εξόδων σε περιβάλλον με εύφλεκτο υλικό για ζώνη 1 και 21. Μόνο ο λευκοί λαμπτήρες LEDs χρησιμοποιούνται σε αυτά τα φωτιστικά και δεν χρειάζονται ποτέ αντικατάσταση εφόρου ζωής του φωτιστικού. Το υλικό κατασκευής του είναι από υψηλής κλάσης πολυεστέρα.
Το συγκεκριμένο φωτιστικό EXIT είναι κατάλληλο για χρήση σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους. Το υλικό κατασκευής του είναι από χυτό αλουμίνιο. Προγραμματισμένος αυτόματος έλεγχος του φωτιστικού για εξασφάλιση φυσιολογικής λειτουργίας του σε περίπτωση ανάγκης.
Δυνατότητα τροφοδοσίας του φωτιστικού με DC από UPS ή διαφορετική πηγή τάσης. Διατίθεται και σε έκδοση CG-S για σύνδεση και επικοινωνία με τα κεντρικά συστήματα φωτισμού ασφαλείας CEAG.

Αποθηκεύστε τις Τεχνικες Προδιαγραφές Αποθηκεύστε τις Τεχνικές Προδιαγραφές
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Αντιεκρηκτικό Φωτιστικό Ασφαλείας Ex-Lite
 
 
 
προηγούμενο προϊόν
 
 
ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ Αντιεκρηκτικοί Φακοί Αντιεκρηκτικά Φορητά Φωτιστικά Αντιεκρηκτικά Φωτιστικά Σώματα Αντιεκρηκτικά Φωτιστικά Κρεμαστά Αντιεκρηκτικά Φωτιστικά Χελώνες Αντιεκρηκτικά Φωτιστικά Emergency Αντιεκρηκτικοί Προβολείς Αντιεκρηκτικοί Ρευματοδότες Αντιεκρηκτικοί Διακόπτες - Μπουτόν Αντιεκρηκτικά Κουτιά Διακλάδωσης Αντιεκρηκτικοί Πίνακες Διανομής Αντιεκρηκτικοί Ανεμιστήρες Αντιεκρηκτικοί Στυπιοθλήπτες

ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αντιεκρηκτικά Τηλέφωνα Αντιεκρηκτικά Ασύρματα Τηλέφωνα Αντιεκρηκτικά Οπτικά Συναγερμού Αντιεκρηκτικά Ηχητικά Συναγερμού Αντιεκρηκτικά Οπτικοακουστικά Αντιεκρηκτικοί Ανιχνευτές

ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Εξαερισμού Σωληνώσεων Βαλβίδες Εξαερισμού (Relief Valves)

ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Θεωρία Αντιεκρηκτικής Προστασίας Έργα - Πελάτες
 
Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας.
Επικοινωνία
Κύπρου 75, Κορωπί 19400
Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ. +30 210 9944685
Fax: +30 210 9969886
E-mail: office@array.gr