- - -
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αντιεκρηκτικά Φωτιστικά Χελώνες - ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ελληνικά English
 
Αντιεκρηκτικό Φωτιστικό AB 05 LED
 
νέο!
AB052510210301
Αντιεκρηκτικός Εξοπλισμός - Φωτιστικό Τύπου Χελώνα

Το συγκεκριμένο αντιεκρηκτικό φωτιστικό είναι σύμφωνο με την πιστοποιήση ATEX 94/9/EC. Σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα IEC/EN 60079 για χρήση σε εκρήξιμες ατμόσφαιρες (λόγω του φυσικού αερίου) για Ζώνη 1 και Ζώνη 2. Επίσης και σε εκρήξιμες ατμόσφαιρες που οφείλονται στη σκόνη για Ζώνη 21 και Ζώνη 22.

Το αντιεκρηκτικό φωτιστικό AB 05 LED είναι εξοπλισμένο με λαμπτήρα LED 32W (2000 lumens) και επιπλέον η υψηλή ενεργειακή απόδοση, το υλικό κατασκευής του, η αντοχή του σε δονήσεις το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για εφαρμογές σε περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του φωτιστικού είναι το χαμηλό βάρος του και η εύκολη εγκατάσταση. Λόγω της βελτιστοποιημένης κατανομής φωτός, είναι κατάλληλο για το φωτισμό σε διαδρόμους, σκάλες και αποθηκευτικούς χώρους, καθώς και για χρήση σε περιοχές όπου ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος.

Αποθηκεύστε τις Τεχνικες Προδιαγραφές Αποθηκεύστε τις Τεχνικές Προδιαγραφές
 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Αντιεκρηκτικό Φωτιστικό AB 05 LED
 
CEAG Cooper Crouse-Hinds
 
 
προηγούμενο προϊόν - επόμενο προϊόν
 
 
ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ Αντιεκρηκτικοί Φακοί Αντιεκρηκτικά Φορητά Φωτιστικά Αντιεκρηκτικά Φωτιστικά Σώματα Αντιεκρηκτικά Φωτιστικά Κρεμαστά Αντιεκρηκτικά Φωτιστικά Χελώνες Αντιεκρηκτικά Φωτιστικά Emergency Αντιεκρηκτικοί Προβολείς Αντιεκρηκτικοί Ρευματοδότες Αντιεκρηκτικοί Διακόπτες - Μπουτόν Αντιεκρηκτικά Κουτιά Διακλάδωσης Αντιεκρηκτικοί Πίνακες Διανομής Αντιεκρηκτικοί Ανεμιστήρες Αντιεκρηκτικοί Στυπιοθλήπτες

ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αντιεκρηκτικά Τηλέφωνα Αντιεκρηκτικά Ασύρματα Τηλέφωνα Αντιεκρηκτικά Οπτικά Συναγερμού Αντιεκρηκτικά Ηχητικά Συναγερμού Αντιεκρηκτικά Οπτικοακουστικά Αντιεκρηκτικοί Ανιχνευτές

ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Εξαερισμού Σωληνώσεων Βαλβίδες Εξαερισμού (Relief Valves)

ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Θεωρία Αντιεκρηκτικής Προστασίας Έργα - Πελάτες
 
Newsletter
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας.
Επικοινωνία
Κύπρου 75, Κορωπί 19400
Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ. +30 210 9944685
Fax: +30 210 9969886
E-mail: office@array.gr